SPRAWDŹ Opinie czyli Z KIM i w jaki sposób będziesz spędzał(a) czas w trakcie wspólnego szkolenia

Opinie zaczerpnięte są z Facebooka i zapraszam do odwiedzienia działu "Recenzje" na moim fanpage.
Referencje wystawione są przez prawdziwych wspinaczy, którzy byli ze mną na kursie wspinaczkowym.

Opinie o Climbing Education

Climbing Education
5.0
Based on 31 reviews
powered by Facebook
Przemysław Podolski
Przemysław Podolski
2020-11-06T11:17:57+0000
Długo zwlekałem z recenzja żeby sobie wszystko poukładać i przemyśleć. Z pewnością byłem trudnym kursantem ze względu na psyche która siadała całkiem na skale. Czułem się jak małe bezbronne dziecko, ale Mateusz potrafił dac na tyle dobre rady i podejść do mnie w inny sposób niż do pozostałych. Dzięki mu za to bo nie poddawałem się ale swoim tempem dążyłem do celu. Mogłem być nie zadowolony z siebie ale nie z tego jak Mateusz prowadził kurs!👉Cała wiedzą... przekazana spokojnie, dokładnie i fachowo. Mogliśmy przetrenować każdy element tyle razy ile mieliśmy ochote czy potrzebowaliśmy żeby liczyć się pewnie.👉W skałach pojawialiśmy się pierwsze i z chodziliśmy ostatni, zmęczeni i szczęśliwi z ogromem wiedzy.👉Codziennie Mateusz starał się dopasować drogi do naszych postępów i powiem ze robił to świetnie i potrafił perfekcyjnie dopasować poziom.Podsumowując. 👉Jeżeli szukasz instruktora który spokojnie fachowo nauczy cię bezpiecznie wspinać to nie szukaj dalej tylko dzwoń do Mateusza. Możesz być sprawny lub nie, możesz mieć silna lub słaba głowę ale ten człowiek znajdzie najlepsze rozwiązanie dla Ciebie!Ja z pewnością zrobię kolejne kursy w ładnie z tym człowiekiem! 💪🧗‍♂️⛰️read more
Szymon Jonderko
Szymon Jonderko
2020-10-17T21:19:19+0000
Polecam kursy u Mata ponieważ podchodzi do nich profesjonalnie, dużo teorii a jeszcze więcej zajęć praktycznych w skałach Sokolikach. Cały czas czujnie obserwuje każdy ruch kursant i stawia na bezpieczeństwo. Jeśli planujesz kurs skałkowy czy tradowy to bez wahania mogę go plecić.
Agata Czaban-Podolska
Agata Czaban-Podolska
2020-10-15T18:07:14+0000
Uwaga, to będzie długa recenzja! 😃Wspinaczkowe przygody w skałach były moim marzeniem od dawna i dziękuję losowi i wyszukiwarce Google że nakierowały mnie na Mateusza. Skrupulatny i ciekawy sposób przekazywania wiedzy sprawia że człowiek przez cały czas chłonie informacje z uśmiechem, a później bez problemu do nich wraca (o ile omal nie zemdlał ze strachu chwilę wcześniej 😂). Mateusz przedstawia każdy problem tak, aby zapisał się on w pamięci - podaje sprawdzone... metody i angażuje do myślenia zamiast serwować rozwiązanie na tacy. Każdego kursanta traktuje indywidualnie biorąc pod uwagę jego możliwości fizyczne i psychikę - każdy dostawał wyzwania i zadania które miały nas przybliżyć do zostania pewnym siebie wspinaczem. Samo wspinanie dało mi ogrom wrażeń, ale w trudnej chwili zawsze słyszałam pilnujący bezpieczeństwa i wspierający głos 😁 Czasami Mati pojawiał się znikąd aby podpowiedzieć jak wybrnąć z sytuacji bez odwrotu. Kurs z Mateuszem to nie są suche informacje, a cudowna przygoda w przyrodę i pokonywanie własnych słabości okraszona wstąpieniem w środowisko fantastycznych ludzi 💪read more
Jakub Krajewski
Jakub Krajewski
2020-07-23T07:27:01+0000
Z Mateuszem miałem okazję zapoznać się na rybnickiej Chwyciarni, którą prowadził aż do jej zamknięcia. Zacząłem od szkolenia z podstaw asekuracji, aby rozpocząć przygodę ze wspinaniem na ściance. W latach późniejszych uczęszczałem na sekcję, którą prowadził. Te doświadczenia przekonały i zachęciły mnie aby skorzystać z jego oferty i wybrać się na kurs wspinaczki drogami sportowymi. Bez problemów uzgodniliśmy termin, miejsce oraz wszystkie formalności związane z... wyjazdem. Spędziliśmy wspaniałe cztery dni pod jego czujnym okiem, na których zaszczepił nam podstawy bezpieczeństwa we wspinaczce. Jego siła spokoju i doświadczenie pomogły nam oswoić się z całym zakresem kursu, zarówno teoretycznym jak i praktycznym. Przy okazji wprowadził nas w historię rozwoju wspinaczki. Podsumowując, gorąco polecam i zachęcam do korzystania z usług Climbing Education.read more
Miłosz Płomiński
Miłosz Płomiński
2020-06-28T21:25:32+0000
Genialny instruktor, który nauczy bezpiecznego wspinania każdego. Wspaniała atmosfera w super miejscówkach. Wiedza jest przekazywana bardzo jasno i rzetelnie a drogi i ich trudność, Mat dobiera tak, żeby zawsze były chociaż mały wyzwaniem i nauczyły konkretnej dawki nowych umiejętności wspinaczkowych. Szczerze polecam naukę z Mateuszem, a każde wspólne wspinanie to niezapomniany wypad.
稈斯塔
稈斯塔
2020-06-11T16:37:24+0000
Bardzo doświadczony instruktor który ciągle czuwa nad bezpieczeństwem kursantów.Gorąco polecam !!!
Dominika Ptak
Dominika Ptak
2020-05-23T17:18:13+0000
Mateusz posiada ogromną wiedzę, którą potrafi bardzo dobrze przekazać. Poza tym ma olbrzymie pokłady cierpliwości. Kursy dopasowane są do wiedzy kursantów. Polecam! 🙂
Sławomir Derek
Sławomir Derek
2020-05-22T09:59:56+0000
Świetna szkoła - świetny instruktor, wielkie wyczucie ludzi - 6 zmysł, no i nacisk na BHP 🙂
Rafał Kiljanek
Rafał Kiljanek
2020-05-16T13:33:53+0000
przygoda, opieka, atmosfera, wszystko na najwyzszym poziomie i jednocześnie i jednoczesnie optymalnie ,😁 byłem z synem, polecam!
Jacek Stochliński
Jacek Stochliński
2020-05-13T18:28:01+0000
Mateusz to profesjonalista, każdego nauczy wspinu. Wiem, bo mnie nauczył. Polecam
Paweł Białek
Paweł Białek
2020-05-12T20:29:37+0000
Świetny instruktor, wspaniała atmosfera, nieziemskie przeżycia i doborowe towarzystwo!
Szymon Trzaskalik
Szymon Trzaskalik
2020-05-11T19:53:37+0000
3 lata temu robiłem u Mata pełny kurs skałkowy. Gość ma indywidualne podejście do każdego kursanta, dobiera drogi wspinaczkowe do możliwości i zdolności danej osoby, jasno tłumaczy wszystkie zasady bezpiecznego wspinania i nieustannie czuwa nad kursantami. Dodatkowym atutem są świetne miejscówy wybierane na szkolenie. Szczerze polecam 😉
Joanna Prudel
Joanna Prudel
2020-05-08T18:09:55+0000
Wspinać się 🧗‍♀️ Ruszać 🤸‍♀️. Wierzyć w siebie i ludzi 🍀👌 Bo o to chodzi !!!Chodzi o WSPINANIE!!!Każdy może zacząć, każdy czas jest dobry a MATEUSZ przez profesjonalne, konstruktywne, odpowiedzialne, cierpliwe i zabawne podejście potrafi mimo późnego startu wspinaczkowego (jak w moim przypadku) wykrzesać to co najlepsze wspinaczkowo!!!Za co baardzooo mu dziękuję i POLECAM wszystkim!!!!!
Aleksander Żmijewski
Aleksander Żmijewski
2020-05-08T16:16:12+0000
Serdecznie polecam. Instruktor z pasją i powołaniem. Cierpliwy. 🤙💪
Paweł Ogorzałek
Paweł Ogorzałek
2020-05-08T12:15:41+0000
Z zasady nigy nie polecam ...Tutaj zrobię wyjątek POLECAM w101%. LEPIEJ NIE MOZESZ TRAFIĆ jeśli chcesz rozpocząć przygodę z wspinaniem czy to w skałach, czy górach wysokich.Ogromna wiedza poparta praktyką instruktorską, trenerską i co najważniejsze działalnością w ścianach. Wszystko przekazywane ze stoickim spokojem, okraszone humorem i dowcipem👌👌👌
Klaudia Szyszka
Klaudia Szyszka
2020-05-08T11:20:25+0000
Gorąco polecam, najlepszy trener, nauczy każdego jak dobrze i bezpiecznie się wspinać.
Anna Porwoł
Anna Porwoł
2020-05-08T09:41:38+0000
Kurs wspinaczkowy był dla mnie – jako nowicjusza – fantastyczną przygodą. Nie tylko ze względu na klimatyczne miejsce ale przede wszystkim ze względu na profesjonalizm Instruktora, jego poczucie humoru, wsparcie, dużą dawkę cierpliwości i ogromny nacisk na bezpieczeństwo. Ktoś już napisał ja jedynie powtórzę – właściwa osoba na właściwym miejscu. Dzięki Mat!
Anna Burek
Anna Burek
2020-05-08T07:13:23+0000
Gorąco polecam! Pelen profesjonalizm i anielska cierpliwość do kursantów!
Bartłomiej Rożak
Bartłomiej Rożak
2020-05-08T06:44:03+0000
Gorąco polecam kurs skałkowy u Mata. Bezpieczeństwo i profesjonalizm połączone z świetną zabawą i wypoczynkiem. Pozdrawiam
Jakub Pierchała
Jakub Pierchała
2020-05-08T06:39:56+0000
Profesjonalizm, zaangażowanie, dobry klimat i humor. Na to możesz na pewno liczyć, jeżeli wybierzesz się na kurs z Mateuszem. Polecam!!!
Martyna Błatoń
Martyna Błatoń
2020-05-07T20:07:31+0000
Profesjonalizm to Jego drugie imię;) kursy i treningi z Matem są nie do zastąpienia, a klimat nie do podrobienia 👊💪🤘POLECAM :))))
Robert Rafiński
Robert Rafiński
2020-05-07T19:16:40+0000
Przy takim instruktorze na prawdę będziesz mógł pokazać jaki jesteś przystojny 😉💪
Barbara Agniecha
Barbara Agniecha
2020-05-07T18:32:00+0000
Polecam gorąco, super kursy i podejście prowadzącego. Duża wiedza i umiejetnosci. Dobre poczucie humoru🙂 Bardzo dobrze wspominam kurs skałkowy. Czasem w nagrodę można być wyróżnionym i asekurownym przez Mata😀
Paweł Rubin
Paweł Rubin
2020-05-07T16:40:09+0000
Jak zacząć przygodę ze skałą to tylko z Matem. Polecam 💪
Gracjan Błatoń
Gracjan Błatoń
2020-05-07T16:19:50+0000
Mateusz-odpowiedni człowiek na odpowednim stanowisku, zdecydowanie POLECAM!!!!
Magdalena Czerwinska
Magdalena Czerwinska
2020-05-07T16:03:52+0000
Polecam tego Pana, pełen profesjonalizm 💪
Kacper Tatarczyk
Kacper Tatarczyk
2020-05-07T15:48:17+0000
Mega przeżycie, profi pod każdym względem!!! Serdecznie polecam!
Dorota Czajka
Dorota Czajka
2020-05-07T15:46:34+0000
Polecam. Pełen profesjonalizm, super atmosfera. ☺️
Piotr Anioł
Piotr Anioł
2020-05-07T15:45:18+0000
lepiej nie mogłem trafić. instruktor godny polecenia.
Paweł Smusz
Paweł Smusz
2020-05-07T15:40:05+0000
Bardzo polecam! Super czas, niesamowita przygoda i profesjonalna opieka!!!
Tomek Roje
Tomek Roje
2020-05-07T15:33:02+0000
Super atmosfera i profesjonalizm. Polecam kursi i wyjazdy. Dobrze zorganizowane i bezpieczne. Pod okiem super instruktora. Poleca Tomasz 😀
Karolina Marek
Karolina Marek
2020-05-07T15:13:30+0000
Pełen profesjonalizm i gwarancja klimatu nie z tej ziemi. Całym sercem polecam. 🔥
Damian Nakonieczny
Damian Nakonieczny
2020-04-18T11:03:45+0000
Pełna profeska, nieprzeciętne poczucie humoru i dobry klimat do rozwoju wspinaczkowego.
Paweł Szymura
Paweł Szymura
2020-04-18T10:18:08+0000
Profesjonalizm, poważne podejście do tematu i jednocześnie luz i poczucie humoru panujące podczas treningów!Polecam w pełni choć sam już jakiś czas nie zaglądałem!
Next Reviews